sex hikaye

Károly Mécs

 

actor, contributor

Filmography

actor
 
2007 Macskafogó 2. - A sátán macskája
2006 A hét nyolcadik napja
1992 Lement a Hold
1991 Hölgyek és urak
1989 A trónörökös
Erdély aranykora
1985 A kárókatonák még nem jöttek vissza...
1984 Királygyilkosság
1982 A tenger
1981 Horváték
1980 Útközben
1979 Hogyan felejtsük el életünk legnagyobb szerelmét?
Napforduló
Októberi vasárnap
Élve vagy halva
1978 80 huszár
1977 Fogságom naplója
Ady novellák
1976 Köznapi legenda
1974 Szörnyeteg
Kalevala
1973 Szeptember végén
A fekete Mercedes utasai
1972 György barát
1968 Tigris és hiéna
1967 Mocorgó
1964 Miért rosszak a magyar filmek?
A kőszívű ember fiai
Az utolsó budai basa
1962 Esős vasárnap
1961 Napfény a jégen
1960 Két emelet boldogság
A Noszty fiú esete Tóth Marival
1959 1956.11.01.
Mozart: Szöktetés a szerájból
Az öreg gavallér
Szegény Dániel
A sas meg a sasfiók
contributor
 
A budapesti Operaház
A fáraók földjén

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Gyula Bodrogi - actor  (7)
István Avar - actor  (6)
Dezső Garas - actor  (5)
Géza Tordy - actor  (5)
József Romvári - set designer  (4)
Tamás Major - actor  (4)
András Kozák - actor  (3)
Andrea Drahota - actor  (3)
Antal Páger - actor  (3)

Genres

action animation drama children educational adventure romantic satire historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu