sex hikaye

István Gaál

 

director, screenwriter, editor, director of photography, actor, writer, contributor

Filmography

director
 
2005 Keralai mozaikok
Kerala
2004 Rendhagyó párizsi leltár
2000 Gyökerek - Bartók Béla (1881-1945)
1996 Római szonáta
1990 Zene
1989 Éjszaka
1988 Peer Gynt
1987 Béni bácsi
1986 Isten teremtményei
1985 Orpheus és Euridiké
1981 Haláltánc
1980 Cserepek
1978 Legato
1977 Vámhatár
Naponta két vonat
1975 Örökségünk - 500 éves a magyar könyvnyomtatás
Képek egy város életéből - Szolnok 900 éves
1972 Holt vidék
1970 Magasiskola
Bartók Béla: Az éjszaka zenéje
1969 Tíz éves Kuba
1967 Keresztelő
Krónika
1965 Zöldár
1963 Sodrásban
Tisza-őszi vázlatok
1962 Oda-vissza
1961 Etűd
Étude
1957 Pályamunkások
1955 Ötven
Bartók Béla (1881-1945)
screenwriter
 
2005 Kerala
2004 Rendhagyó párizsi leltár
2000 Gyökerek - Bartók Béla (1881-1945)
1987 Béni bácsi
1985 Orpheus és Euridiké
1980 Cserepek
1978 Legato
1972 Holt vidék
1970 Magasiskola
Bartók Béla: Az éjszaka zenéje
1965 Zöldár
1963 Sodrásban
Bartók Béla (1881-1945)
editor
 
1985 Orpheus és Euridiké
1980 Cserepek
1978 Legato
1972 Holt vidék
1970 Magasiskola
1967 Keresztelő
1965 Zöldár
1963 Sodrásban
1962 Cigányok
director of photography
 
2005 Kerala
Keralai mozaikok
2004 Rendhagyó párizsi leltár
2000 Gyökerek - Bartók Béla (1881-1945)
1968 Férfiarckép
1962 Cigányok
Bartók Béla (1881-1945)
actor
 
2008 Egy képíró a Varázsvölgyből - Gaál István életútja
Gazdag pillanatok
writer
 
1967 Keresztelő
contributor
 
2002 Eiben István fényudvara -- Az utolsó tekercs
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Sándor Sára - director of photography  (9)
Luca Karall - dramaturg  (4)
Imre Gyöngyössy - director  (3)
János Vecsernyés - director of photography  (3)
Enikő Eszenyi - actor  (2)
Ferenc Paláncz - actor  (2)
György Illés - director of photography  (2)
János Zsombolyai - director of photography  (2)
József Bihari - actor  (2)

Genres

drama film etude portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu