sex hikaye

Péter Gárdos

 

director, screenwriter, actor, cast

Filmography

director
 
2015 Hajnali láz
2009 Tréfa
2008 Arcok a homályból
2006 Az ősz 17 pillanata
2005 Az igazi Mikulás
A nagy könyv
2004 Porcelánbaba
2001 Az utolsó blues
1998 Üstökös
1994 A Brooklyni testvér
1992 A Skorpió megeszi az Ikreket reggelire
1989 Diploma
A hecc
1988 Szünet
Video-világ
1987 Szamárköhögés
Üveg
1985 A 28-as csapó
1984 Uramisten
1983 Kis ember nagy élete
1982 A tanítványok
Manőver
1981 Tiszteletkör
Semmi vagy minden
1980 Vészcsengő
Tragoletto
1979 Ketrec
A gondolat él
1978 Halálosztók
1977 Lidérc
Skorpió Rt.
1976 Két nap alatt
Kibontakozás
Egy tiszt levele
1975 Kártyaparti este 7-kor
Kirándulás
Kultúrközpont
1974 Az új elnök öröksége
Új arcok éve
Elsőéves népnevelők
Országgyűlés 1974
Forradalmi Ifjúsági Napok
1973 Modernség '73
Utazás a Föld körül
1972 Ideál '72
...és télen még rosszabb!
Víz - minden mennyiségben
A gyermekek világából
Szobrok és alkotók
Magyar elsők
screenwriter
 
2015 Hajnali láz
2005 Az igazi Mikulás
2004 Porcelánbaba
1992 A Skorpió megeszi az Ikreket reggelire
1989 A hecc
1987 Szamárköhögés
1984 Uramisten
actor
 
2008 Fordítva
cast
 
2010 Bulvár

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

awards

2005 Hungarian Filmweek: Best Director
2005 Moskva International Film Festival: Russian Film Critics' Special Mention
2009 Hungarian Filmweek: Best Director

 

Credited with

Tibor Máthé - director of photography  (8)
Seregi László ifj. - director of photography  (6)
Dénes Szekeres - producer  (5)
Dezső Garas - actor  (5)
Mari Miklós - editor  (5)
Zsuzsa Bíró - screenwriter  (5)
András Osvát - screenwriter  (3)
György Rózsa - presenter  (3)
Mari Törőcsik - actor  (3)
Mária Rigó - editor  (3)

Genres

family drama educational satire sketch comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu