sex hikaye

Tibor Pálffy

 

actor

Biography

2008 - POSZT: Legjobb férfi epizódszereplő (Yvonne, burgundi hercegnő)

Filmography

actor
 
2009 Vadlány - Boszorkánykör
A csoda
2007 John Millington Synge: A nyugati világ bajnoka
2003 Drum Bun - Jó utat
2002 Fény hull arcodra
1998 Álombánya
Ibsen: Peer Gynt

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama theatre play
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu