sex hikaye

Éva Pap

 

actor

Filmography

actor
 
1978 Magyarok
Feltételes vallomás
1975 Három nővér
1974 Embersirató
1973 Átmenő forgalom
1971 Vasárnapok
Hangyaboly
1969 Imposztorok
1967 Világraszóló lakodalom
1966 Harlekin és szerelmese
Egy magyar nábob
Hogy szaladnak a fák...
1964 Hókirálynő
Mit csinált felséged 3-tól 5-ig?
1961 Megöltek egy lányt
Egyszerű
Megszállottak
1959 Akiket a pacsirta elkísér
Égrenyíló ablak
Anna Frank naplója
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

György Illés - director of photography  (6)
Ádám Szirtes - actor  (3)
Antal Páger - actor  (3)
Géza Tordy - actor  (3)
István Bujtor - actor  (3)
Iván Darvas - actor  (3)
Margit Dajka - actor  (3)
Tamás Végvári - actor  (3)

Genres

drama comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu