sex hikaye

Éva Pap

 

actor

Filmography

actor
 
1978 Magyarok
Feltételes vallomás
1975 Három nővér
1974 Embersirató
1973 Átmenő forgalom
1971 Hangyaboly
Vasárnapok
1969 Imposztorok
1967 Világraszóló lakodalom
1966 Hogy szaladnak a fák...
Harlekin és szerelmese
Egy magyar nábob
1964 Mit csinált felséged 3-tól 5-ig?
Hókirálynő
1961 Megöltek egy lányt
Egyszerű
Megszállottak
1959 Égrenyíló ablak
Akiket a pacsirta elkísér
Anna Frank naplója
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

György Illés - director of photography  (6)
Ádám Szirtes - actor  (3)
Antal Páger - actor  (3)
Géza Tordy - actor  (3)
István Bujtor - actor  (3)
Iván Darvas - actor  (3)
Margit Dajka - actor  (3)
Tamás Végvári - actor  (3)

Genres

drama comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu