sex hikaye

Sándor Pethes

 

actor, contributor

Filmography

actor
 
1977 Az ész bajjal jár
1975 A tolvaj és a bírák
1969 Történelmi magánügyek
1968 Kincskereső kisködmön
1962 Húsz évre egymástól
1961 Alba Regia
1958 Vasvirág
1956 Tanár úr kérem...
1954 Én és a nagyapám
1949 Mágnás Miska
1948 Beszterce ostroma
1944 Gazdátlan asszony
1943 Aranypáva
A "28-as"
Késő
Annamária
Orient expressz
1942 Katyi
Házasság
Estélyi ruha kötelező
Tavaszi szonáta
Férfihűség
1941 Egy csók és más semmi
Egy tál lencse
Szűts Mara házassága
Végre!
Tökéletes család
Háry János
1940 A szerelem nem szégyen
Vissza az úton
Göre Gábor visszatér
Sok hűhó Emmiért
1939 Pénz áll a házhoz
5 óra 40
Tökéletes férfi
Szervusz Péter!
1938 Azurexpress
Varjú a toronyórán
A Noszty fiú esete Tóth Marival
A papucshős
Szegény gazdagok
Süt a nap
A hölgy egy kissé bogaras
A piros bugyelláris
1937 A férfi mind őrült
1936 Három sárkány
1935 A királyné huszárja
Szent Péter esernyője
Az új rokon
1934 Ida regénye
Az iglói diákok
Meseautó
Lila akác
1932 Tavaszi zápor
1931 A kék bálvány
1927 Átok vára
contributor
 
Hiába menekülsz...
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

István Eiben - director of photography  (18)
Gyula Gózon - actor  (12)
Pál Jávor - actor  (12)
Klári Tolnay - actor  (11)
Antal Páger - actor  (10)
Ferenc Pethes - actor  (9)
Piri Vaszary - actor  (9)
Gerő Mály - actor  (8)
Zoltán Kerényi - editor  (8)

Genres

drama children adventure crime musical silent portrait romantic comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu