sex hikaye

Péter Rudolf

 

actor, director, screenwriter

Biography

1983-ban végezte el a Színház- és Filmművészeti Főiskolát. 1982-től már a Vígszínházban játszott. Díjai: Veszprémi tv fesztivál legjobb férfialakítás díja - 1986 Hegedűs Gyula-emlékgyűrű - 1990 Jászai Mari-díj - 1991 Rádiókritikusok díja Tv-nívódíjak Ajtay-gyűrű - 1996 Erzsébet-díj POSZT: Legjobb férfi alakítás (A MASZK Országos Színészegyesület díja) - 2006

Filmography

actor
 
2012 Nejem, nőm, csajom
2010 A titkos szám
2009 Szuperbojz
Igazából apa
Nájlongitár
2008 Pillangók
Kalandorok
Presszó
Pirkadat
2007 Macskafogó 2. - A sátán macskája
2006 Üvegtigris 2.
2005 Egy szoknya, egy nadrág
Csaó bambinó
Csudafilm
Az igazi Mikulás
De kik azok a Lumnitzer nővérek?
2004 Mix
2002 Na végre, itt a nyár!
Palace of dreams
Perlasca, un eroe italiano
2001 Hamvadó cigarettavég
Az utolsó blues
Üvegtigris
1997 Apa győz
1996 Balekok és banditák
Az én kis nővérem
A szavak is elhalnak egyszer
Aranyoskáim
1995 Szemben a Lánchíd oroszlánja
1994 Így írtok ti
1992 A Skorpió megeszi az Ikreket reggelire
1991 Vörös vurstli
1988 Tanmesék a szexről
1987 A fekete kolostor
Zuhanás közben
Illatszertár
1985 Ember és árnyék
Villanyvonat
1984 A láperdő szelleme
1983 Szerencsés Dániel
Reggelire legjobb a puliszka
Jób lázadása
Barackvirág
1981 Cha-cha-cha
Az öreg gavallér
Szép Ernő: Május
Fekete Péter
Az öreg hölgy látogatása
A pesti légionárius
Gaudiopolis - In memoriam Sztehlo Gábor
És Rómeó és Júlia...
director
 
2010 Üvegtigris 3.
2006 Üvegtigris 2.
2001 Üvegtigris
screenwriter
 
2010 Üvegtigris 3.
2006 Üvegtigris 2.
2001 Üvegtigris

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

András Kern - actor  (11)
Gábor Reviczky - actor  (8)
József Szarvas - actor  (7)
Miklós Benedek - actor  (7)
Péter Haumann - actor  (7)
Tibor Szilágyi - actor  (7)
Tamás Jordán - actor  (6)
Credited with more további közös

Genres

adaptation action animation family drama war children romantic theatre play comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu