sex hikaye

Zoltán Huszárik

 

director, screenwriter, actor, editor

Filmography

director
 
1980 Csontváry
1977 Lírai riport Kormos Istvánnal
1976 A piacere
1974 Zelk Zoltán műsora - Törvényt teremtő mesterek
1971 Tisztelet az öregasszonyoknak
Szindbád
1969 Amerigo Tot
Capriccio
1968 Dolgok eredete - Művészet és mágia
Ugye te is akarod?
1967 Egy mentőorvos naplójából
1965 Elégia
1963 Groteszk
Játék
screenwriter
 
1971 Szindbád
Tisztelet az öregasszonyoknak
1965 Elégia
actor
 
2001 A Tékozló Szindbád - Huszárik Zoltán
1975 Koplalóművész
1974 Holnap lesz fácán
editor
 
1971 Szindbád
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama film etude silent portrait comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu