sex hikaye

Emese Vasvári

 

actor, costume designer, set designer

Biography

2008 - POSZT: Legjobb női epizódszereplő (CzukorShow)

Filmography

actor
 
2010 Czukor show
Team Building
2009 Aliz és a hét farkas
2006 Euripidész: Iphigeneia Auliszban
2005 Premier
RECYCLed/Pro-Reo-Neo
Sóhajok
2004 A mohácsi vész
2003 Egy hét Pesten és Budán
2001 Valami Amerika
2000 Anyád! A szúnyogok
Utolsó vacsora az Arabs Szürkénél
1999 Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten
costume designer
 
2006 Euripidész: Iphigeneia Auliszban
set designer
 
2006 Euripidész: Iphigeneia Auliszban
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

András Lovasi - actor  (4)
Csongor Fazekas - sound engineer  (4)
Ferenc Grunwalsky - director  (4)
Gyula Hernádi - screenwriter  (4)
Miklós Jancsó - director  (4)
Ottó Oláh - sound engineer  (4)
Péter Scherer - actor  (4)
Zoltán Mucsi - actor  (4)
Iván Kamarás - actor  (3)
Kata Péter - actor  (3)

Genres

mockumentary family drama experimental satire theatre play comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu