sex hikaye

Vilmos Kun

 

actor

Filmography

actor
 
2011 The Legend
2009 Koccanás
2004 Antik
2002 Somlói galuska- kis pesti filmmese 15 percben
Nemzedékek egymás közt
1990 A főügyész felesége
1989 Egy államférfi nehézségei
1988 Soha, sehol, senkinek
1987 Aranyóra
A nap lovagja
1986 Örökkön örökké
1985 Egy lócsiszár virágvasárnapja
Akár tetszik, akár nem
1983 Békestratégia
A csoda vége
Napos oldal
1982 Liszt Ferenc
1981 Köszönöm, megvagyunk
1977 Ivanov
1975 Napló - Radnóti Miklós
A szuzai menyegző
Szigorú idők
Miniszter
Kiválasztottak
Margarétás dal

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu