sex hikaye

András Jeles

 

director, screenwriter, director of photography, actor, writer, editor

Filmography

director
 
2012 Hungary 2011
2008 Párhuzamos halálrajzok
2003 József és testvérei - Jelenetek egy parasztbibliából
Workshop
1993 Senkiföldje
1989 Hat bagatell
1987 A mosoly birodalma
1985 Álombrigád
1984 Angyali üdvözlet
1981 A Balázs Béla Stúdió tőrténete III. rész
1979 A kis Valentino
1974 Félálom
1969 A meghallgatás
Így fog leperegni
Montázs
Vasárnap, április 12.
Vasárnap gyönyöre
Szentkuthy Miklós
Szélvihar
screenwriter
 
2003 József és testvérei - Jelenetek egy parasztbibliából
Workshop
1993 Senkiföldje
1985 Álombrigád
1984 Angyali üdvözlet
1979 A kis Valentino
director of photography
 
2008 Párhuzamos halálrajzok
1980 Alagút
Szélvihar
actor
 
2010 Az úr elköszön
2008 A repülés története
writer
 
2003 Workshop
editor
 
2008 Párhuzamos halálrajzok
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama experimental portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu