sex hikaye

Imre Bajor

 

actor

Biography

1976-83 az Állami Déryné Színház gyakorló színésze, 1984-től öt éven át ugyanitt színész. 1989-től a Játékszínben játszott. 1999-től szabadúszó. Bajor Imrét a Szomszédok című tévésorozatból ismerte meg a nagyközönség. Színpadi és filmes szerepei mellett a Pasik című tévésorozatban Hernádi Judittal és Gálvölgyi Jánossal játszott együtt. Bajor Csóközön című önálló estjével bejárta az országot. Az 1990-es évektől elmaradhatatlan résztvevője volt a Rádiókabaréknak. 1999 óta a Heti Hetes közéleti szórakoztató műsor egyik sztárja. Díjai: Rádió nívódíj - 1995, 1996

Filmography

actor
 
2009 Szuperbojz
Nájlongitár
2005 Egy szoknya, egy nadrág
2004 Le a fejjel!
2000 Meseautó
1998 TV a város szélén
1991 Família Kft.
1987 Aranyóra
Hótreál
1985 Villanyvonat
Pasik
Dácia
7-es csatorna
Celofánvirágok
Janika

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu