sex hikaye

István Zöldi

 

director of photography, director, screenwriter, creator

Filmography

director of photography
 
2007 A város ölelésében - Sóstó
2003 Szelídvízország
Kis-Balaton
Hegyaljai újrakezdés
2002 Ablak a természetre
2001 Kitüntetett borászok
Bulgárok, kertészek
1998 Vasúti variációk
Asztali praktikák
Vasutas variációk
Tűvel festett világ
1997 A sínek munkásai
1996 Bordal
1970 Illetlen fotók
1966 Kastélyok lakói
1963 Találkozás
1961 Ősz
Terasz mínusz tíz fok
director
 
2003 Kis-Balaton
Hegyaljai újrakezdés
2002 Ablak a természetre
2001 Bulgárok, kertészek
Kitüntetett borászok
2000 Természetjárás a múltban
1998 Vasutas variációk
Tűvel festett világ
Vasúti variációk
1997 A sínek munkásai
1996 Bordal
Cirill és Metód legendája
screenwriter
 
1996 Bordal
creator
 
1982 A fehérjeforrások növelésének lehetőségei

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

educational portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu