sex hikaye

András Kisfaludy

 

director, producer, writer, riporter, screenwriter

Filmography

director
 
2011 Töredékek 2010-2011
A jövő holnapra halasztva – Túl hosszú ez a rendszerváltás
2008 Az Ormánság senkié se
2007 Kalef - A Moszkva téri galeri
2005 Scampolo
2003 R. B. kapitány - Radics Béla emlékére
Dialógusok
2002 Gyömrői gyilkosságok
Özönvíz
2001 Neurock
Jósvafői capriccio
1998 Veszélyes vidék
Mucius
Elszállt egy hajó a szélben
Mátrai múzsa
1997 Színészportrék
Körúti esték
1996 Törvénytelen Muskátli I-III.
1993 Arckép sötét háttérrel
Állásából felmentve
A Via Antiqua mentén Budapesten
Kéri Kálmán
A rendszerváltozás dokumentumfilmjei fesztivál - 2003
Elárultak bennünket
producer
 
2007 Kalef - A Moszkva téri galeri
2002 Gyömrői gyilkosságok
Özönvíz
writer
 
2005 Scampolo
1998 Elszállt egy hajó a szélben
riporter
 
2007 Kalef - A Moszkva téri galeri
screenwriter
 
1996 Törvénytelen Muskátli I-III.
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Tamás Nemescsói - director of photography  (6)
Balázs Fakan - screenwriter  (5)
Gábor Balog - director of photography  (5)
Sándor Csukás - director of photography  (5)
Lajos Sasvári - director of photography  (3)
Guido Görgey - actor  (2)
István Fabók - production manager  (2)
Jenő Thassy - actor  (2)
Kovács Gyula P. - editor  (2)
Adrienne Horváth - director of photography  (1)

Genres

drama educational portrait historical music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu