sex hikaye

Tibor Klöpfler

 

director of photography, director, screenwriter, actor

Filmography

director of photography
 
2007 Rocklexikon I. - Az Omega és az Illés
2003 Mányoki Ádám
2001 Tiszta lap
1998 Sako menyegzője
Sakó mennyegzője
1993 Priváthorvát és Wolframbarát
Rám csaj még nem volt ilyen hatással
A színésznő és a halál
1992 Lakatlan ember
1990 Szoba kilátással
Céllövölde
1986 Vakond
1985 Lélegzetvisszafojtva
Ezredvégi beszélgetések 2.
Bebukottak
mányokiádám@barokk.hu
Ezredvégi beszélgetések 1.
director
 
1999 El Nino - A Kisded
1992 Lakatlan ember
1983 Vendégjáték
screenwriter
 
1999 El Nino - A Kisded
1992 Lakatlan ember
actor
 
Labirintus
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama film etude educational satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu