sex hikaye

Jenő Koltai

 

director, writer, contributor, screenwriter, sound

Filmography

director
 
1998 A muzsikás kismalac
1997 Vacak 2. - Az erdő hőse
Vacak, az erdő hőse
1996 Vacak és a hatodhét nyuszi
1994 A hetedik testvér
1972 Mézga Aladár különös kalandjai
writer
 
1968 Gusztáv életre nevel
contributor
 
Kicsiny Balázs műhelyében
screenwriter
 
1994 A hetedik testvér
sound
 
2001 Huszárik Kata portré

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu