sex hikaye

István Komár

 

director, director of photography, screenwriter, editor

Filmography

director
 
2009 In Memoriam Bacsó Péter
CinePécs V. Moveast Filmfesztivál
2008 Erdélyország az én hazám - Verőce 2008.
Formosa - Gyönyörű Tajvan
"Szerelmes hűség" - Kései beszélgetés Fejtő Ferenccel
2007 Körkép a magyar ősvallásról
Áldozati szertartások és ünnepkörök - Régi és modern formák együttélése a művészetben
Szétszóródtunk
Szertartásos megnyitás, honfoglalás kori áldozati étel készítése
2006 Tegnapi és mai huszárok Párizsban
Hal a parton
"Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"
Magyarok francia földön
2005 Televíziós trendek és műfajok
Dramaturg: Visky András
2004 Lengyel karácsonyok
Madzag
2003 Pillangó
Meglepő Lengyelország
1999 Freeport
Mese
1998 Napút
Szabadkikötő
1997 A tükör képe
Semmittevők
1996 Lélekvesztő
Nechrophilia
Necrophilia
1990 Vannak napok
Képek egy más világról
Ghymes zenekar
"A kis ember halhatatlansága"
A sámán hétvége záró szertartása a sámánősök tudásának megidézésével
director of photography
 
2008 Formosa - Gyönyörű Tajvan
"Szerelmes hűség" - Kései beszélgetés Fejtő Ferenccel
2007 Szétszóródtunk
2006 Magyarok francia földön
Tegnapi és mai huszárok Párizsban
ColorStar - de Luxe, Petőfi Csarnok, 2006.
Hal a parton
"Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"
2005 Televíziós trendek és műfajok
2004 Lengyel karácsonyok
Madzag
2003 Pillangó
Meglepő Lengyelország
2002 Filmesek egy rakáson
Simó Sándor
2001 Arcképvázlat Sopsits Árpádról
Világzene
1999 Freeport
Mese
1998 Napút
Szabadkikötő
1997 Semmittevők
1996 Nechrophilia
Necrophilia
Képek egy más világról
Mediawave - Fényírók Fesztiválja
"A kis ember halhatatlansága"
screenwriter
 
2004 Madzag
1999 Mese
1997 Semmittevők
A tükör képe
editor
 
2004 Madzag
2003 Pillangó

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama educational experimental concert portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu