sex hikaye

István Komár

 

director, director of photography, screenwriter, editor

Filmography

director
 
2009 In Memoriam Bacsó Péter
CinePécs V. Moveast Filmfesztivál
2008 "Szerelmes hűség" - Kései beszélgetés Fejtő Ferenccel
Erdélyország az én hazám - Verőce 2008.
Formosa - Gyönyörű Tajvan
2007 Szétszóródtunk
Szertartásos megnyitás, honfoglalás kori áldozati étel készítése
Körkép a magyar ősvallásról
Áldozati szertartások és ünnepkörök - Régi és modern formák együttélése a művészetben
2006 "Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"
Magyarok francia földön
Tegnapi és mai huszárok Párizsban
Hal a parton
2005 Dramaturg: Visky András
Televíziós trendek és műfajok
2004 Madzag
Lengyel karácsonyok
2003 Meglepő Lengyelország
Pillangó
1999 Mese
Freeport
1998 Napút
Szabadkikötő
1997 A tükör képe
Semmittevők
1996 Nechrophilia
Necrophilia
Lélekvesztő
1990 Vannak napok
A sámán hétvége záró szertartása a sámánősök tudásának megidézésével
Képek egy más világról
Ghymes zenekar
"A kis ember halhatatlansága"
director of photography
 
2008 "Szerelmes hűség" - Kései beszélgetés Fejtő Ferenccel
Formosa - Gyönyörű Tajvan
2007 Szétszóródtunk
2006 Hal a parton
"Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"
ColorStar - de Luxe, Petőfi Csarnok, 2006.
Magyarok francia földön
Tegnapi és mai huszárok Párizsban
2005 Televíziós trendek és műfajok
2004 Madzag
Lengyel karácsonyok
2003 Meglepő Lengyelország
Pillangó
2002 Filmesek egy rakáson
Simó Sándor
2001 Világzene
Arcképvázlat Sopsits Árpádról
1999 Mese
Freeport
1998 Napút
Szabadkikötő
1997 Semmittevők
1996 Nechrophilia
Necrophilia
Mediawave - Fényírók Fesztiválja
"A kis ember halhatatlansága"
Képek egy más világról
screenwriter
 
2004 Madzag
1999 Mese
1997 A tükör képe
Semmittevők
editor
 
2004 Madzag
2003 Pillangó

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama educational experimental concert portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu