sex hikaye

Edit Kőszegi

 

director, screenwriter, costume designer, dramaturg

Filmography

director
 
2012 Mentőcsónak (Hetednapon)
2008 A három nővér
2007 A 11. Élet
2006 Menekülés a szerelembe
2002 Kései születés
2001 Cigány kép - Roma kép
2000 Kitagadottak
1999 Történetek a boldogulásról I-II.
Sitiprinc
1997 Időtlen mese
1996 Töredékek a térről
Csövesek, csicskák
1995 Jobban szeretnék élni
1994 Midőn a vér
1988 Fény-képek gyermekeinknek
Távoli testvérek
A nagy család: Márta
Szemembe megy a bánat
screenwriter
 
2009 Megyejáró
2006 Kéz-keringő
2001 Cigány kép - Roma kép
1999 Történetek a boldogulásról I-II.
Sitiprinc
1996 Franciska vasárnapjai
Töredékek a térről
1992 A nyaraló
1991 Erózió
1983 A csoda vége
costume designer
 
2000 Film...
dramaturg
 
2000 Film...

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

awards

2007 Hungarian Filmweek: Best Director of Documentary

 

Credited with

Gyula Kőszegi - director of photography  (11)
András Surányi - director  (7)
Mária Rigó - editor  (5)
Péter Szuhay - director  (4)
János Vészi - director  (3)
Norbert Solymosi - production manager  (3)
Oresztész Nemes - editor  (3)
János Kende - director of photography  (2)
József Madaras - actor  (2)

Genres

drama educational portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu