sex hikaye

János Szegezdy

 

director, screenwriter, director of photography

Filmography

director
 
2009 Jogpont
2008 Tisztességes munka
A Gyalog-tenger szigetei
Tanulni egy életen át...
2007 Brugge
2006 Kézjegy: Kokas Ignác
Mekkora a szülőföld határa?
2004 Agrármúltunk nagyjai - A törvénybontó
A vértesi példa
Szálló idő
2003 A Balatontól a mélytengeri árkokig
2002 "Az én tavam"
Úton a múltba - Autópályaépítés és régészet
2001 Mi van veled, Bulgária?
"Szalmába szőtt remény"
2000 Aki megy, az meg is érkezik...
Konok kunok
1999 "Az életet találtam meg..."
Mondd el, Mandel!
1998 Asztali praktikák
1997 Drótszamarak városa: Amszterdam
1996 Paradicsom az emlék
Buszok, luzzuk, virágok - Málta színei
1995 Gyepsori krónikások
1994 Évgyűrűk szigete
Vízkereszttől szilveszterig
1993 Királyi szakácsok
Új híd a Dunán
Ábel és Bolha
screenwriter
 
2008 A Gyalog-tenger szigetei
Tanulni egy életen át...
2006 Mekkora a szülőföld határa?
2002 "Az én tavam"
2000 Aki megy, az meg is érkezik...
1996 Paradicsom az emlék
director of photography
 
2008 A Gyalog-tenger szigetei
2007 Brugge
1997 Drótszamarak városa: Amszterdam
1996 Buszok, luzzuk, virágok - Málta színei

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Miklós Mánfai - director of photography  (19)
Tibor Bucsek - director of photography  (2)
Aranka Ugrin - news-editor  (1)
Árpád Kósa - director of photography  (1)
Dögei Imre T. - screenwriter  (1)
György Gyulai - news-editor  (1)
György Sibalin - director of photography  (1)
István Zöldi - director of photography  (1)
János Halper - director of photography  (1)
Olivér Szikszai - director of photography  (1)

Genres

film etude educational portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu