sex hikaye

László Sinkó

 

actor, narrator, contributor, presenter

Filmography

actor
 
2009 1
2007 Macskafogó 2. - A sátán macskája
Csendkút
2006 Férfiakt
2005 Csak szex és más semmi
Fehér tenyér
2002 A Hídember
2001 Hamvadó cigarettavég
2000 VII. Olivér
1997 Irány Kalifornia!
1996 Neonrománc
1995 Feltámadás Makucskán
Szemben a Lánchíd oroszlánja
1994 Így írtok ti
Goldoni: Az új lakás
1993 Egy forradalom hétköznapjai
1989 A hecc
1988 Az új földesúr
Boszorkánypalánta
1987 Isten veletek, barátaim!
Csodakarikás
1986 Macskafogó
1985 Vigyázat! Mélyföld!
Valaki figyel
1984 Caligula helytartója
Boldogtalanok
Rafinált bűnösök
Az imposztor
1983 Elveszett illúziók
1982 Liszt Ferenc
1981 A csodálatos jávorfák
1979 Napforduló
1978 Feltételes vallomás
Január
Mire a levelek lehullanak
1977 Gabi
Császárlátogatás
1975 Vivát Benyovszky!
Ereszd el a szakállamat!
Tűzgömbök
1974 Uraim, beszéljenek!
1973 Csokonai Vitéz Mihály: Dorottya
1972 Heten, mint a gonoszok
Rászedettek
György barát
Kísérleti dramaturgia
Férfiak mesélik...
1970 Danaida
1969 Mi újság Pesten?
1968 Az élő Antigoné
1967 A nagybácsi álma
A fösvény
1966 Fügefalevél
1963 Öröklakás
1959 Eszpresszóban
Szent Gellért legendája
Devictus vincit
Gulliver a törpék országában
narrator
 
2006 A Camino
1980 Másfélmillió lépés Magyarországon
Fekete krónika
contributor
 
2005 Ispotály: Telkibánya kincse
1972 Casanova kontra Kékszakáll
presenter
 
És még egymillió lépés

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Ferenc Kállai - actor  (8)
Tamás Végvári - actor  (8)
András Kern - actor  (6)
János Körmendi - actor  (6)
Miklós Benedek - actor  (6)
Péter Haumann - actor  (6)
Dorottya Udvaros - actor  (5)
Gyula Benkő - actor  (5)

Genres

action animation animation family drama bio educational crime romantic theatre play thriller historical travel comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu