sex hikaye

Rudolf Somogyvári

 

actor, director of photography

Filmography

actor
 
1977 Volt egyszer egy színház
1976 Őszi versenyek
Drong, a bohóc
1975 Bach Arnstadtban
Gilgames
1974 Pokol-Inferno
Üzenet a jövőből - A Mézga család különös kalandjai
1973 Gőzfürdő
Szeptember végén
1972 György barát
Rászedettek
Kísérleti dramaturgia
Pirx kalandjai
Férfiak mesélik...
Mézga család
1971 Villa a Lidón
1970 Mérsékelt égöv
Üvegkalitka
1969 Történelmi magánügyek
1968 Az élő Antigoné
Tigris és hiéna
Három találkozás
1967 Sellő a pecsétgyűrűn
Fiorenza
1966 Viharban
1965 Fény a redőny mögött
Szegénylegények
1957 Csigalépcső
1956 Hannibál tanár úr
1955 Gázolás
Különös ismertetőjel
1939 Pénz áll a házhoz
1937 Viki
Thomas Mann: Mario és a varázsló
Gulliver a törpék országában
director of photography
 
2002 Zajti Ferenc
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

László Sinkó - actor  (6)
Nándor Tomanek - actor  (6)
Imre Sinkovits - actor  (5)
László Inke - actor  (5)
András Kozák - actor  (4)
András Rajnai - director  (4)
Ferenc Bessenyei - actor  (4)
Irén Sütő - actor  (4)
István Bujtor - actor  (4)

Genres

drama educational crime portrait romantic sci-fi theatre play comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu