sex hikaye

Vera Takács

 

director, screenwriter, dramaturg, writer, actor, adaptation

Filmography

director
 
2005 Klipperek
1988 Öcsi, a sztár
Tűrhető Lajos
1987 A világ legrosszabb gyereke
1986 Már megint a 7.B!
1982 Mentsük meg Bundert Boglárkától
1980 A Dongó Őrs kalandjai
Magyar elsők
Velem mindig történik valami
Kösszép
Gyertyagyújtás
A legjobb barátom
Mi, szemüvegesek
Melyiket a kilenc közül?
Vasárnap sziget
Volt egyszer egy szerelem
screenwriter
 
2005 Klipperek
1983 Barackvirág
1982 Gyere haza, Mikkamakka!
1980 A Dongó Őrs kalandjai
Magyar elsők
Kösszép
Én fogom az aranyhalat
Melyiket a kilenc közül?
dramaturg
 
1986 Már megint a 7.B!
1983 Barackvirág
1977 Süsü, a sárkány kalandjai
Galambnagymama
writer
 
1983 Reggelire legjobb a puliszka
Volt egyszer egy szerelem
Buci királyfi megpróbáltatik
actor
 
1994 Csereszerelem
1972 Vitéz László és a többiek
adaptation
 
1983 Barackvirág

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

animation family children educational music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu