sex hikaye

Tibor Déry

 

writer, screenwriter

Filmography

writer
 
1987 Az utolsó kézirat
1984 Az óriás
1983 Felhőjáték
1979 Philemon és Baucis
Két történet a félmúltból
A téglafal mögött
1974 141 perc a befejezetlen mondatból
1971 Szerelem
Déry Tibor: Óriás
screenwriter
 
1954 Simon Menyhért születése
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Károly Makk - director  (6)
Antal Páger - actor  (3)
Erika Szántó - screenwriter  (3)
Lóránt Lukács - director of photography  (3)
Mari Törőcsik - actor  (3)
Elma Bulla - actor  (2)
Ferenc Bács - actor  (2)
György Dörner - actor  (2)
István Bubik - actor  (2)
Judit Meszléry - actor  (2)

Genres

drama
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu