sex hikaye

Nexus

tudományos film 62 perc, video
ismeretterjesztő film színes magyar

Stáb

rendező Szekeres Csaba
  producer Fodor Gergely
  operatőr Várkonyi Sándor , Szekeres Csaba
     
  vágó Kiss Sándor
     
további stábtagok további stábtagok
  Gyártó Budapest Film Produkciós Kft.
     
     

Szinopszis

"...Annak bizonyításául, hogy a Földgolyó lakossága sokkal közelebb van egymáshoz, mindenféle tekintetben, mint ahogy valaha is volt, próbát ajánlott fel a társaság egyik tagja. Tessék egy akármilyen eghatározható egyént kijelölni a Föld másfél milliárd lakója közül, bármelyik pontján a Földnek ... kapcsolatot tud létesíteni az illetővel, csupa közvetlen - ismeretség - alapon..."

"Két másodpercig gondolkodott csak, már kész is volt. Hát kérem, Lagerlöf Zelma, mint a Nobel-díj nyertese, nyilván személyesen ismeri Gusztáv svéd királyt, hiszen az adta át neki a díjat, az előírás szerint. Márpedig Gusztáv svéd király szenvedélyes teniszjátékos, részt vesz a nemzetközi nagyversenyeken is, játszott Kehrlinggel, akit kétségkívül kegyed is jól ismer - Kehrlinget pedig én magam (barátunk szintén erős teniszjátékos) nagyon jól ismerem. Íme a lánc - csak két láncszem kellett hozzá a maximális öt pontból, ... Tessék nehezebb feladatot adni."

Karinthy Frigyes: Láncszemek (részlet)

Cselekmény címkék

föld, kapcsolat, lánc
Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
videók
Nincs videó

díjak

2009 Magyar Filmszemle: Kollányi Ágoston - rendezői díj

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012