sex hikaye

Pilates Dallos Ágival 2.

ismeretterjesztő film színes magyar

Szereplők

Dallos Ágnes
     

Szinopszis

A Pilates egyre népszerűbb Magyarországon, melyhez hozzájárult a nagy példányszámban elkelt első Pilates DVD-m. Ez motivált a második Pilates-rész elkészítésében. Ezen a Pilates DVD-n részt vehetsz velem egy koreografált Pilates-órán (kezdő és középhaladó szinten), mely otthonodba varázsolja azt a csodálatos érzést, melyet újra és újra át akarsz majd élni!

Az első DVD-n megismerkedhettél a Pilates Institute-módszer módosított alapgyakorlataival, melyek ismeretében készen állsz a továbbfejlődésre.

24 éve tanítok, 5 éve alkalmazom személyi és csoportos foglalkozásaimon a Pilates technikát, mely gyors és hatékony változást eredményez az élsportolók, balett-táncosok sérüléseinek megelőzésében, az átlagemberek alakformálásában és testtudat-fejlesztésében, vagy a betegek rehabilitációjában.

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012