sex hikaye

Jövő konyhája

Szinopszis

A molekuláris gasztronómia egyre inkább tért hódít a világ jobb éttermeiben, mára hazánkban is megjelent. Mi is ez az új technológia, miben rejlik a lényege, hova fejleszthető, és mitől jobb a segítségével készült étel a hagyományosnál? Ismeretterjesztő sorozatunk sok-sok újdonsággal, recepttel, díszítési technikával és főzési móddal foglalkozik, melynek még a nevéről sem hallottunk.
A Costes nevű budapesti étteremben egy zseniális portugál szakács dolgozik, név szerint Miguel Rocha Vieira, aki a nagy Ferrán Adriánál, a spanyol El Bullí étterem zseniális séfjénál tanult, mestere a modern technológiáknak, jól beszél angolul, spanyolul, franciául. Segítségével betekinthetünk a jövő konyhájába!

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Rendező Vécsei Márton
Szereplők Tenki Réka (Adél)
Uglár Csaba (Richárd)
Haumann Máté (Trisztán)
Darabont Mikold (Jelena)
Elek Ferenc (ügyvéd)

nka emblema 2012