Jövő konyhája
sorozat | |
ismeretterjesztő film | színes magyar |
Szinopszis
A molekuláris gasztronómia egyre inkább tért hódít a világ jobb éttermeiben, mára hazánkban is megjelent. Mi is ez az új technológia, miben rejlik a lényege, hova fejleszthető, és mitől jobb a segítségével készült étel a hagyományosnál? Ismeretterjesztő sorozatunk sok-sok újdonsággal, recepttel, díszítési technikával és főzési móddal foglalkozik, melynek még a nevéről sem hallottunk.
A Costes nevű budapesti étteremben egy zseniális portugál szakács dolgozik, név szerint Miguel Rocha Vieira, aki a nagy Ferrán Adriánál, a spanyol El Bullí étterem zseniális séfjénál tanult, mestere a modern technológiáknak, jól beszél angolul, spanyolul, franciául. Segítségével betekinthetünk a jövő konyhájába!
A Costes nevű budapesti étteremben egy zseniális portugál szakács dolgozik, név szerint Miguel Rocha Vieira, aki a nagy Ferrán Adriánál, a spanyol El Bullí étterem zseniális séfjénál tanult, mestere a modern technológiáknak, jól beszél angolul, spanyolul, franciául. Segítségével betekinthetünk a jövő konyhájába!
Linkek |
Port.hu |
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu
Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!