sex hikaye

Olasz meló

Szereplők

Arena Alessandro
  Csiszár Jenő
     

Szinopszis

A TV Paprika új vállalkozásában olasz gasztro-kalandozásra indul. Itália kulináris szempontból legérdekesebb helyszíneit ízig-vérig helyi "szakértőkkel" járjuk körbe! A TV Paprika új sorozatának házigazdái Csiszár Jenő, a magyar média fenegyereke és Arena Alessandro, alias Sandro, a nemzetközileg elismert séf. Sandro mindent tud, amit az olasz konyháról tudni lehet: trükköket, fortélyokat, hagyományt és a legújabb trendeket. Ismer minden alapanyagot, és a bennfentesek magabiztosságával mozog piacon, konyhában, tésztagyárban és vagy éppen egy tengerparti sólepárló üzemben.
Sandro éppen Olaszországba indul egy nívós szakmai elismerés, az Arany Disznó-díj átvételére. Az útra elkíséri barátja, Csiszár Jenő, a népszerű televíziós műsorvezető. Sorra látogatják azokat az érdekes városokat, falvakat, ahol a legjobb minőségű alapanyagok találhatók az olasz szakács szerint. Természetesen minden epizódban elkészül egy-két autentikus étel a bemutatott alapanyagokból, ilyenek például a pácolt sonka, a radicchio, az olívabogyó vagy a szarvasgomba. Aztán már sietnek is tovább, hiszen Sandronak oda kell érnie a díjátadóra.

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012