sex hikaye

Vége

játékfilm 100 perc, video
dráma színes magyar

Stáb

rendező Barabás Zoltán
     

Szereplők

Andy Hefler
  Horkay Péter
  Mészáros Károly
  Szántó Katalin
  Tiffany Faykus
     
  Gyártó 3 Innocent Brothers Productions
     
     

Szinopszis

Új évezredbe léptünk. Nem jutottunk vissza a Kőkorba, és a Világvége sem jött el.
Az élet nagyjából ugyanúgy zajlik, mint eddig. Problémák persze akadnak itt is, ott is. Mi azonban tovább fejlődünk. Megszületünk. Szerelmesek leszünk. Élünk, dolgozunk, és nyugdíjba megyünk. És végül meghalunk.
A film egy fiatal amerikai nő, Stephanie története. Egy nőé, aki az élete értelmét azon a világon kívül keresi, amit saját maga körül kialakított.
Stephanie olyan, mint a legtöbben közülünk. Egy "hétköznapi Kata". Nagyon jól elboldogul egy olyan munkakörben, amiért nem lelkesedik. Egyedül él a macskájával. Rendszeresen tornázik, hogy kívánatosan nézzen ki, mégsem jár randevúkra. Hogy a lábait kímélje, edzőcipőt visel, még az üzleti kosztümjeihez is. Stephanie észszerűen táplálkozik, már amikor eszik egyáltalán.
Történetünk 1999. augusztus elején zajlik. A kétezredik év problémája okozta paranoiában emésztődő Stephanie drasztikus cselekedetre szánja rá magát, hogy változtasson életén. Több Internet web-oldalon talált utalás alapján a térben, időben, kultúrában távoli Magyarországra utazik, Budapestre. A világ minden tájáról érkezett 250.000 fiatal között egyévente megrendezett, egyhetes zenei fesztivál közepén találja magát, a "Pepsi-szigeten". Azt reméli, hogy itt megleli a válaszokat az életével kapcsolatos kérdésekre. Hét napon és hat éjszakán átkutat a fesztiválon valaki után, aki az ő hírnöke lehetne. Egyfajta Messiás.
Vagy akárki, aki a fesztiválzárás előtt, a napfogyatkozás alatt elvezeti a válaszokhoz. A "Vége" előtt.

Cselekmény címkék

amerikai, napfogyatkozás, sziget
Értékelés
 
0 szavazat
kép
filmhu/2007_01/vege5.jpg

Kapcsolodó cikkek
videók
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012