sex hikaye

El Nino - A Kisded

játékfilm 90 perc, 35 mm
dráma , vígjáték színes magyar

Stáb

rendező Klöpfler Tibor
  forgatókönyvíró Klöpfler Tibor
  operatőr Vecsernyés János
     
     
további stábtagok további stábtagok

Szereplők

rabló Dóczy Péter
  Gryllus Dorka
  férj László Zsolt
  rabló Szabó Győző
  feleség Tóth Ildikó
     
  Gyártó Filmart Kft.
     
  bemutató 2002. július 11.
     

Szinopszis

Egy fiatal fotográfus vidéken egy reklámplakáthoz készít felvételt a felkelő napról kollégái társaságában, miközben két fiatalember elindul a fővárosból, hogy kiraboljanak egy vidéki bankfiókot. A fotográfust vidéki útjára elkíséri a családja is; egy ócska panzióban szállnak meg. A felvételt követően a fotós és családja - felesége és egy pici fiúcska - éppen reggeliznek a panzió kopottas szobájában, beszélgetésükből kiderül, hogy anyagilag és érzelmileg is a csőd szélén állnak. Mindezt csak tetézi a reggelenként felszolgált, botrányosan rossz étel, majd a tulajdonossal történő alkudozás.

Alig hogy innen távoznak, az országúton rendőr állítja meg őket, ócska autójuk miatt fizetniük kell. A szerencsétlen családot megvágó rendőrök ezt követően a "nagy fogásról" ábrándoznak, miközben a bankrablásra készülő jampik - akiket a film elején megismertünk - már csak a megfelelő percre várnak a fióképület előtt a cselekvéshez.

A több szálon bontakozó - egymást követő, olykor szinte egy időben zajló - események közben a rádióban egy különleges meteorológiai jelenségről folyik a szó, melynek lényege az időjárás váratlan és hirtelen változékonysága, amely az emberi idegrendszert és viselkedést is éppily kiszámíthatatlanná képes tenni. Ezután megint a család "viszontagságai" következnek, akik egy szerencsétlen véletlen folytán épphogy megúsznak egy súlyos karambolt, majd folytatják útjukat.

Izgalmas és mulatságos sakkjátszma becsületes gengszterek és megfáradt filantrópok között.


Cselekmény címkék

fotó, rablás, rendőr
Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép

Kapcsolodó cikkek
videók
Nincs videó

Linkek

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Rendező Vécsei Márton
Szereplők Tenki Réka (Adél)
Uglár Csaba (Richárd)
Haumann Máté (Trisztán)
Darabont Mikold (Jelena)
Elek Ferenc (ügyvéd)

nka emblema 2012