sex hikaye

Jégkrémbalett

73 perc,
musical színes magyar

Stáb

rendező Wahorn András
  író Wahorn András
  operatőr Dobos Gábor , Mihók Barna
     
  zene Bizottság zenekar
     

Szereplők

feLugossy László
  Kamondy Ágnes
  Victor Máté
  Wahorn András
  Zámbó István
     

Szinopszis

Némi szürreális asszociációsoron keresztül egy lakásba jutunk, ahol orgia dúl: a sötét szobában meztelen nőkről és lakótelepi paneltornyokról készült diákat vetítenek egymás után. Valakinek eszébe jut, hogy fagyizni kéne: a szőnyegen szétszórt fagylalt, jégkrém és nyalóka törmeléken Laca korcsolyával a lábán jégkrémtáncba kezd. Lent az utcán egy VW transzporterben két, Leo jégkrémet szopogató Albert Einstein-figura átveszi a jelentést a Bizottság-orgiáról és a kínai határra indulnak vele. De nem számolnak a Bizottság-rajongók elszántságával...
Mindeközben az együttes felvesz egy klipet és belekezdenek egy koncertbe, így a film végén videotrükkökkel felturbózott Bizottság-performance-on feledkezhetünk bele a legendás dalokba: "benne voltam drágám a Playboyban"; "tipikus mai munkaerő vagyok, a békásmegyeri rabszolga-telepen lakom" stb. Alapfilm.

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012