sex hikaye

Bunkerember

játékfilm 80 perc, video
vígjáték színes magyar

Stáb

rendező Zsigmond Dezső
  forgatókönyvíró Balogh Géza
  producer Fodor Gergely
     
  operatőr Ágoston Gábor
  vágó Koncz Gabriella
     
     
további stábtagok további stábtagok

Szereplők

. Trill Zsolt
  . Szűcs Nelli
  . Szilágyi István
  . Botos Éva
  . Nagy Mari
     
további szereplők további szereplők
  statiszta Hungaro Filmcasting
  színész Hungaro Filmcasting
     
     

Szinopszis

Árpi egy kis magyar faluban él, a helyi TSZ disznógondozója. A 80-as évek derekán járunk, néhány évvel a csernobili atomkatasztrófa előtt. Hősünk most nősül, felesége a már terhes Anna, szép nagy családi házat remél, mint körülötte minden asszony. Kezdetben nem is gyanakszik, hiszen Árpi szorgalmasan tervez, alapot ás, közben azonban meglehetősen furcsán viselkedik.

Végül előáll a tervével: nem családi házat, hanem atombunkert épít. Innentől kezdve fenekestül fel-fordul a világ körülötte. Felesége, gyereke elhagyja, szá-mára pedig csak a bunkerépítés létezik...

Drámai és groteszk vígjáték egy emberről, aki önmagát és az állandó fenyegetettségben élő, bizonytalan sorsú emberiséget a saját maga építette bunkerben igyekszik átmenekíteni egy atomkatasztrófa utáni világba. Szomorú kisemberi sorsok falazódnak a bunkerbe, ebbe a piramis-szerû, lebont-hatatlan torzóba.

 


Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép

Kapcsolodó cikkek
Videó
Nincs videó

Linkek

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012