sex hikaye

Szélcsend

játékfilm 93 perc, 35 mm
dráma színes magyar

Stáb

rendező Sas Tamás
  forgatókönyvíró Csikesz Judit
  producer Faragó Attila
     
  koproducer Poós András
  operatőr Sas Tamás
     
  vágó Major Klára
  zene Kozma Kata
     
további stábtagok további stábtagok

Szereplők

. Kovács Patrícia
  . Pálmai Anna
  . Kováts Adél
     
  Gyártó Greenworksproduction , Tv2
     
  bemutató 2010. május 6.
     

Szinopszis

A film három nő története, akik egy balatoni vitorlásklubból indulnak egy utólsó őszi vitorlázásra, kihasználva a jó időt. Ketten közülük testvérek, a harmadik pedig a fiatalabb lány barátnője. A dolog idillien indul, a tó közepén úgy döntenek, élvezik egy kicsit az őszi Balaton nyugalmát.

Napozás közben pezsgőt bontanak. Nagy nevetések közepette asszociációs játékot játszanak, de Anikó, az idősebb nővér egyre kevésbé tudja visszafogni gunyoros és keserû természetét. A játék egyre gonoszabbá válik, és a lepel, ami a valódi viszonyokat és problémákat takarja, időnként fellebben egy-egy dermesz-tő pillanatra. Szép lassan feltárul előttünk a három lány zavaros kapcsolata, az elhallgatásokból, hazugsá-gokból álló múltjuk. Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a tragé-dia elkerülhetetlen. Ezen a gyönyörû napon mindnyájuk élete kilép eddigi med-réből, és visszavonhatatlanul megváltozik.


Cselekmény címkék

balaton, nők, vitorlás
Értékelés
 
0 szavazat
kép
filmhu/2009_06/szelcsend_sz2.jpg
filmhu/2009_06/szelcsend_sz1.jpg

Kapcsolodó cikkek
További videók:

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012