sex hikaye

East Side Stories

szkeccsfilm 90 perc, HD
adaptáció , dráma , kisjátékfilm színes magyar
nyelv: magyar

Stáb

rendező Bodzsár Márk , Bollók Csaba , Hajdu Szabolcs , Török Ferenc
  producer Bodzsár István
  operatőr Reich Dániel , Lovasi Zoltán , Nagy András , Garas Dániel
     
  vágó Kertai Gábor , Czakó Judit , Politzer Péter , Barsi Béla
     
további stábtagok további stábtagok
  játékfilm gyártás Unio Film
     
  bemutató 2011. május 5.
     

Szinopszis

Az Unio Film gyártásában készült, tizenkét részből álló Hajónapló-sorozat négy epizódja alkotja az East Side Stories című játékfilmet, amely - új címet és zenei keretet adva az alkotásoknak - négy rendező kisfilmjeit tereli közös nevezőre.

Bollók Csaba: THE SUNNY SIDE
Hőseinknek, Gavronak és Ginának, deus ex machina megadatik, hogy három korban is megszülethetnek. A mű a századelő, a „virágzó szocializmus", és az új világ korában meséli el Gavro és Gina szerelmi történetét, amelynek tétje a személyes boldogság lehetősége, vagy lehetetlensége a folyamatosan háborúk tépázta balkáni régióban.

Török Ferenc: THE FLIP SIDE
A lefüggönyözött szobában idős nő öltözködik, begombolja ballonkabátját, majd kimegy az előszoba felé. Beszáll a régi liftbe, megnyomja a gombot, a lift elindul. Kilép az utcára, keményen süt a nap. Felszáll a villamosra, leül egy fiatalemberrel szemben. A fiú nem néz rá, a mobiljával játszik. A postahivatal előtt hosszú sor gyűrűzik. Félórával később jut be az asszony az épületbe, a lépcsőn kanyarog a sor. Már türelmetlenebb a hangulat. Csak egy ablak működik, az összes többi zárva. Mikor az asszony az ablakhoz ér, átnyújtja a papírt, táskájából egy régi tárcsás telefonkészüléket emel ki és leteszi a pultra. Egy üres teremben kupacba hajigálva, százával gyűlnek a régi telefonok. Az asszony hazafelé menet ül a villamoson, szemben ülve kamaszlány telefonál. Borult az ég a város felett, esőre áll az idő.

Bodzsár Márk: THE OTHER SIDE
„40 évesek vagyunk. A tömegünk 75 kiló. Egy éve 73 volt. Kedvezőtlen tendencia, amit meg kell állítanunk. A terv az, hogy 41 évesen 70 kilósak leszünk. Mától úszni járunk."

Hajdu Szabolcs: THE WILD SIDE
Magyarország. A férfi tíz éve érkezett ide Romániából. Megnősült, családot alapított. Az „ígéret földje" helyett egy azonban mégis nyomorúságos, kilátástalan életet talált itt. Munka nincs, menedék az alkohol. Az apa önpusztító hanyatlásán osztozik a család is. Vajon valóban ez lenne „A Te országod"?

Cselekmény címkék

hajónapló
Értékelés
 
0 szavazat
kép
eastside
eastside_02
eastside_03

Kapcsolodó cikkek
videók
Nincs videó
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!