sex hikaye

Parkoló

játékfilm
színes magyar
nyelv: magyar

Stáb

rendező Miklauzic Bence
  forgatókönyvíró Miklauzic Bence , Lengyel Ferenc , Hegedűs Bálint
  producer Angelusz Iván , Reich Péter
     
  operatőr Miklauzic Márton
  vágó Czakó Judit
     
     
további stábtagok további stábtagok

Szereplők

Légiós Lengyel Ferenc
  Imre Szervét Tibor
  Edgár Somody Kálmán
  Ildikó Pokorny Lia
  Attila Rajkai Zoltán
     
további szereplők további szereplők

Szinopszis

A film két igen különböző személyiségű férfi konfliktusát meséli el, amely végül párbajban csúcsosodik. A film helyszíne egy pesti bérházak között lévő parkoló, amelyet Légiós, az ötven év körüli férfi őriz, és aki a munkahelyén felállított lakókocsiban él.
A Légiós igyekszik harmóniában lenni a világon minden élőlénnyel. Olyan, mint egy zen buddhista, bár ő ezt nem tudja magáról. Ez az életforma csupán menekülés. Mély fájdalmai és sérelmei vannak, amelyekről azt gondolja, hogy már elfelejtette őket. A régi sérelmek azonban felszínre kerülnek, amikor feltűnik a parkolóban Imre, a gazdag üzletember, és 1965-ös Ford Mustangjával éppen arra az egy helyre akar parkolni, ahová Légiós halott rigókat temet. És míg Légiós világa tele van emberi aspektusokkal, Imre életében szinte nincsen semmi emberi melegség. Az oldtimer Ford viszont valami szabad és féktelen vadságot jelenti neki, tulajdonképpen mindent, ami ő nem.


Értékelés
 
0 szavazat

Linkek

IMDb
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!