Nyomtatás

Börtönfeleségek

dokumentumfilm 54 perc, video
portréfilm színes magyar

Stáb

rendező Vészi János
  forgatókönyvíró Vészi János , Jankó Judit
  producer Fehéri Tamás
     
  operatőr Vészi János
  zene Vészi János
     
  dramaturg Jankó Judit
  gyártásvezető Solymosi Norbert
  Gyártó Fórum Film
     
     

Szinopszis

"Szia Kedves Ismeretlen!
A Tina című újságban olvastam a hirdetésed, erre szeretnék válaszolni: én egy komoly gondolkodású huszonhat éves nő vagyok, aki egyedül neveli két és fél éves kisfiát. Olyan férfi ismeretségét keresem, aki őszintén tud szeretni, fontos neki a család, komoly kapcsolatra és nem kalandra vágyik."
"Nagyon szép szeme van... szép, de szomorú szemek voltak, nagyon megfogott, azért válaszoltam neki. Róbertnek hívják. A feladón ez állt: váci börtön. Azt gondoltam, próbáljuk meg, adjunk neki egy lehetőséget."
Miklós 2010-ben szabadul. Újságból talált magának feleséget, akárcsak Róbert, és szintén a börtönben kötöttek házasságot. Előző asszonyával több késszúrással végzett. De az már múlt, amit szeretne lezárni.
Ezek a nők nem normálisak! - summázzák azok, akiknek mesélek róluk. Hogyan lehet feleségül menni egy börtönlakóhoz, akivel nem töltöttek el kettesben egy percet sem, akinek nem ismerik a családját, a múltját és nem találkoztak vele soha a börtön falain kívül?
Sohasem láttam még ennyire szerelmes és reményteli nőket! - ezt tudom csak válaszolni röviden a kétkedőknek. Filmünk pedig azért született, hogy ezekről a kapcsolatokról többet is megértsünk, hogy a nézővel együtt fejtsük meg e rejtélyesnek tűnő vonzalmak mozgatórugóit.

Cselekmény címkék

börtön, házasság

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!


a cikket az alábbi linken találod:

© 2010 filmhu - a magyar moziportál | http://www.magyar.film.hu |