sex hikaye

Vedd kezedbe a sorsod!

52 perc,
portréfilm színes magyar

Stáb

rendező Zimre István
  író Zimre Péter
     

Szinopszis

Az életünkben az érthetetlen eseményekre a választ a tudattalanunkban találjuk meg. Ezt az ismeretlen világot tárja fel a Szondi-teszt. A családfakutatás és a teszt együttesen ad választ a vizsgált személy, valamint annak családjának tudattalanában található - fel nem ismert - ösztöntörekvésekre és azoknak a helyes formában való kiélésére.
Így Szondi professzor munkássága a mélylélektani irányzatok skáláján Freud és Jung között helyezkedik el. Freud az egyéni, Szondi a családi, Jung a kollektív tudattalant tárja fel.
A magyar születésű Szondi Lipót Svájcban teljesítette ki kutatásait, és megdöbbentően érdekes válaszokat adott a mindannyiunkat mélyen érintő kérdésekre. Archív filmen megjelenik ő is, így a néző személyes benyomást szerezhet a pszichiáter komoly, mégis humorra hajló, színes egyéniségéről.
A tíz éve elhunyt Szondi professzor - mint a családi tudattalan felfedezője - sorsanalízisével új utat teremtett a modern pszichológia területén. Tudományos alapon lehetővé tette mindannyiunk számára, hogy saját magunk megismerésén keresztül a sorsunkat magunk alakítsuk.

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012