sex hikaye

Mami, blue

dokumentumfilm 55 perc, video
portréfilm színes magyar

Stáb

rendező Szekeres Csaba
  operatőr Lovasi Zoltán
  vágó Szekeres Csaba
     
     

Szereplők

Ébner Gyula
  id. Sárfi Edina
  ifj. Sárfi Edina
  Sárfi Károly
     
  Gyártó Kemi 2002 , Duna Televízió
     
     

Szinopszis

Edina magára marad. Nemcsak akkor, amikor férje halálhíréről értesül, már sokkal korábban: amikor megtudja, hogy kétéves kisfia, Karcsika autista. Az asszony drámája a hétköznapok perceiben pereg előttünk. Nem a nagy vállalások és hőssé lényegítő akaraterő a mérföldkövei ennek a történetnek, hanem az egyszerű dolgok megoldhatatlansága, a bevásárlásé, a munkáé, a tanulásé. Így Edina - ereje fogytán - választásra kényszerül: kisfiához ragaszkodva éli az életét, veszélyeztetve ezzel kisebbik gyermeke, Edus lelki egészségét, vagy intézetbe adja a fiút, amivel megválthatja a lánya és a maga életét.

Bár a történet boldog véget ígér, mégis, a kérdések hálója tovább szövődik: mi lesz ezzel a kisfiúval, ha felnő, milyen sors vár a felnőtt autistákra?
A film igyekszik emberi oldalról a lehetô legteljesebb képet rajzolni egy olyan problémáról, aminek a puszta létezését is tagadták régebben egyes "szakemberek".

Cselekmény címkék

anya, autista
Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
videók
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012