Nyomtatás

Pockok

rövidfilm 16 perc, video
dráma színes magyar

Stáb

rendező Fazakas Péter
  forgatókönyvíró Fazakas Péter
  producer Baráth Péter
     
  operatőr Lajos Tamás
  vágó Pacsorasz Viktor
     
  zene Hrutka Róbert
  díszlettervező Juhász Buday Zsolt
  jelmeztervező Mészáros Zita
  rendezőasszisztens Kádár László

Szereplők

Bryja Péter
  Kontó Dániel
  Németh Viktória
  Pencz András
  Révész Bálint
  Ropog József
  Gyártó Film Positive Kft.
     
     

Szinopszis

Feri 11 éves. Szerelmes Barbiba. Barbi szegény lány, legnagyobb vágya, hogy szüleinek - akik még nem jártak soha külföldön - a 15. házassági évfordulójára egy máltai utat vehessen ajándékba. A pénzszerzéshez Feri szövetkezik barátjával, Max-szel és Rudyval. Beneveznek a pénzdíjas pocokversenyre, ahol azonban Tigrisék és Giggolóék is ott vannak.
Feri és Max kieszeli, hogy kijátssza egymás ellen a két bandát. Minkettőtől ellopják a legjobb pockokat. Ám Rudy - aki csak a saját hasznát lesi - árulóvá válik, és a bandákon belül is ellentétet szít. A csapatok egy-egy tagjának elmondja, hogy nem az ellenséges banda, hanem Feri és Max állnak az akció hátterében.

Sokszereplős dráma veszi kezdetét, ahol szinte mindenki mindenki ellen van, de legfőképp Feri és Max ellen. A verseny időpontja közeleg. Feri és Max a két ellenséges bandától lopott pockok közös gyermekével, a szuper kis pocokkal nyeri meg a versenyt. Mindenki boldog.

Cselekmény címkék

banda, verseny

díjak

2003 Magyar Filmszemle: Diákzsűri: Legjobb rövidfilm

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!


a cikket az alábbi linken találod:

© 2010 filmhu - a magyar moziportál | http://www.magyar.film.hu |