sex hikaye

A költőnő és a bányász

dokumentumfilm 70 perc, video
portréfilm színes magyar

Stáb

rendező Varga Ágota
  operatőr Markert Károly
  vágó Thomas Ernst
     
     
további stábtagok további stábtagok

Szereplők

Aranyossy Zsófia
  Bencze László
     
  Gyártó Inforg Stúdió
     
     

Szinopszis

A történet egy hat éve tartó "tinédzser-szerelemről" szól. A pár hölgytagja, a közel 80 éves Aranyossy Zsófia költőnő és előadó. A férfi pedig a nála 10 évvel fiatalabb Bencze László 56-os nyugdíjas bányász. Zsófia lírai, érzékeny lélek finom stílussal, míg László a nyers bányász, a férfierő oszlopos képviselője.
Megismerkedésük előtti eltérő életvitelükből adódóan együttélésük számtalan komikus és drámai élethelyzetet produkál. Kamera előtti viselkedésük is szokatlanul természetes, már-már azt hisszük, nem is dokumentumfilmet készítünk.

A másfél év alatt forgatott fevételeink különböző élethelyzetekben készültek. Megismerkedésük előtt László a 14 éves özvegysége alatt a gaz csábító szerepét élte, számtalan kalanddal. Őt az ősi, őszinte természetes humor jellemzi, míg Zsófia az érzékeny, hamvas nebáncsvirág, határozott előadói stílussal.

Kettősük megható, egymás iránti ragaszkodásuk egyszerűen lenyűgöző.

Cselekmény címkék

idős, szerelem
Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép

Kapcsolodó cikkek
videók
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Rendező Vécsei Márton
Szereplők Tenki Réka (Adél)
Uglár Csaba (Richárd)
Haumann Máté (Trisztán)
Darabont Mikold (Jelena)
Elek Ferenc (ügyvéd)

nka emblema 2012