sex hikaye

Németh Gábor: Könnyű lépések

70 perc,
koncertfilm színes magyar

Szinopszis

Az év elején jelent meg Könnyű lépések címmel a Németh Gábor Projekt első nagylemeze, mely egyben a "dobos" Németh Gábor első szerzői lemeze is. A lemez mégsem a szó szoros értelmében vett dobos lemez, de az egyéni, rá jellemző lüktetés végig meghatározza a lemez hangulatát. Számtalan élvonalbeli zenekar dobosaként, 30 év szakmai múlttal a háta mögött írta meg e CD anyagát. Az album lemezbemutató koncertje 2004. február 13-án a Petőfi Csarnokban nagy sikerrel került megrendezésre, ahol a Project tagjain kívül közreműködött a Budapest Jazz Orchestra fúvós szekciója és Tony Lakatos (szaxofon).
A Project tagjai a magyar könnyűzenei élet kiváló muzsikusai: Elek István, Muck Ferenc és Makovics Dénes - szaxofon, Fekete Kovács Kornél -trombita, Cseke Gábor és Sapszon Bálint - billentyűs hangszerek, Csillag Endre és ifj. Tornóczky Ferenc - gitár, Papesh Péter - basszusgitár, Horváth Kornél és Kéki Gergő - ütőhangszerek.
A különböző tempóban és hangszerelésben megszólaló szerzemények egységes stílust és hangzást alkotnak a szólisták izgalmas hangszerszólóival. A koncert különleges zenei csemege volt, mind hangzásban, mind látványban. Ritkán adódik a "könnyűnek" mondott műfajban olyan koncert, ahol egyszerre 26 kiváló zenész játszik együtt nemcsak a közönség, hanem egymás örömére is.

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012