Nyomtatás

Mi hárman

68 perc,
színes magyar

Stáb

rendező Molnár György
  író Nagy András
  forgatókönyvíró Molnár György
     
  operatőr Kardos Sándor
  vágó Hargittai László
     
  díszlettervező Füzér Anni , Merétei Tamás

Szereplők

Haumann Petra
  Lévay Viktória
  Németh Kristóf

Szinopszis

Három ember. Két nő és egy férfi. Szerelem, házasság, nőbarátság, titkolt érzelmek és felszínre törő szenvedélyes indulatok. Kusza kapcsolatháló, amely a kiszámíthatatlan érzelmek gyönyörén és fájdalmán keresztül vezet a halálos tragédiához. Ők hárman. Egy költő és két asszony. Irodalmi ismereteink elárulják ugyan, hogy a történet, Szabó Lőrinc legmagánabb magántörténete - amelyet később költészetté emelt - valóságos! Ezzel együtt nem mindennapi élmény Nagy András drámaíró segítségével végigmenni velük újra az úton, s a mai korból visszatekintve élni meg a valóságban megtörtént halálos kalandot.
A Molnár György által színpadra alkalmazott produkció a színházi nyelv szépségét a televíziós kamerák érzékenysége által finomítja tovább. Külön érdekesség, hogy a történetet főiskolások adják elő, vibrálóan fogalmazva meg ifjúkoruk összes fájdalmát és szenvedélyét.

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!


a cikket az alábbi linken találod:

© 2010 filmhu - a magyar moziportál | http://www.magyar.film.hu |