sex hikaye

Gemenc és a Fertő-táj

60 perc,
természetfilm fekete-fehér magyar

Szinopszis

Gemenc kincsei című 30 perces természetfilm:
A film a Dél - Dunántúlra kalauzolja a nézőt, aki elsősorban a Duna - Dráva Nemzeti Park értékeit ismerheti meg. Közép - európai természeti ritkaságok, a NATURA 2000 védelmét élvező növény- és állatvilág mutatkozik be a képeken. Itt fészkel a legtöbb fekete gólya Magyarországon és néhány éve ismét vidrák és hódok élőhelye a vidék. A nagyvadak, így a gímszarvasok és vaddisznók hazája is ez a gyönyörű, romantikus táj.

Fertő - táj című 30 perces természetfilm:
A film a Fertő - Hanság Nemzeti Park egyik kisebb tájegységére kalauzol. 2001 - től a Fertő - táj a Világörökség része. Elsősorban a vizes élőhelyekről ismert, sokféle gázlómadár otthona. Kis és nagykócsagok, szürke gémek és fekete gólyák paradicsoma a Fertő - tavi nádas. A NATURA 2000 védett növényei és állatai is megtalálhatók a térségben. Szitakötő ritkaságok ismertek a Fertő - tájon. Földtörténeti ritkasága a Fertőrákosi kőfejtő.

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012