sex hikaye

Kész cirkusz

játékfilm 74 perc, 35 mm
vígjáték színes magyar

Stáb

rendező Dyga Zsombor
  forgatókönyvíró Dyga Zsombor , Lovas Balázs
  producer Durst György
     
  operatőr Horváth Árpád
  vágó Czakó Judit
     
     

Szereplők

Vegasz Csuja Imre
  Kelvin Elek Ferenc
  Erpé Görög László
  Dion Nagy Zoltán
  Pöcök Ónodi Eszter
     
további szereplők további szereplők
  Gyártó Aknafilm Bt. , Duna Műhely
  hangi utómunka R.D.I Sound Design Stúdió
  35 mm-es film Fujifilm Hungary Kft.
     
  bemutató 2005. szeptember 15.
     

Szinopszis

Lehet hogy a világban nincsenek véletlenek, de akkor lássuk be, odafönt jó sokan dolgozhatnak túlórában. És nálunk, a nyármeleg külváros bal szegletében, igazán kitesznek magukért.

Van itt egy negyvenes exfocista, aki csak egy klozetos incidens miatt maradt le a '86-os Magyar Kupáról a Fradi ellen. Van egy menedzserasszony, aki a maga 80-as mellbőségével permanens pénzéhségben szenved. Van három fáradt agybajnok, akik miközben megtárgyalják, ténylegesen mekkora is Bill Gates vagyona, megfúrnak egy kistakarékot. Van egy feleség, akit meglopott az egyik szeretője, és a szerető, aki szerint csak kölcsönvett, és mellesleg a világ első írógép-dobosa. Van egy cukorbeteg civil zsaru, aki mellékállásban fényképeket készít, persze pénzért, a feleségről, a szeretőről, és a biztonság kedvéért a megrendelőről, az exfocista férjről is. Végül itt van még egy notórius pornó-hasonmásozó srác is, akinek a fején landol az a retikül, amiben a fent említett képek vannak.

Mindenki a táskára hajt. Van, aki eladná, van aki venné, van aki csak vinné, és van olyan, aki csak azt szeretné tudni, mi az a párafaló.

Feltűnik még egy exsírásó, akinek este fontos meccse van, ezért csak egy percre ugrik be, egy nyakmerevítős rendőr, hat nagyhangú mitugrász, egy csomagtartónyi dedikált bőrlabda, egy aranykártyás statiszta, hat napi melegvíz meg-vonás, néhány alapos félreértés és gombfoci-játékos.
Egy tucat külvárosi lúzer menthetetlen csetlése és rombolása, ez a kész cirkusz.

Cselekmény címkék

táska, véletlen
Értékelés
 
0 szavazat
kép
welkerlid.jpg
udvaroslid.jpg
udvaros_dyga.jpg
onodilid.jpg
dygalid.jpg
elek_welker.jpg
csujalid.jpg
cirkuszlid.jpg

Kapcsolodó cikkek

Linkek

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012