sex hikaye

Kinder Garden

játékfilm 72 perc, video
dráma fekete-fehér magyar

Stáb

rendező Szekeres Csaba
  forgatókönyvíró Szekeres Csaba
  operatőr Dobóczi Balázs
     
  vágó Szekeres Csaba
  zene Simák István , Ludwig van Beethoven , Giuseppe Verdi , Wolfgang Amadeus Mozart
     
     

Szereplők

Alex Andrew Hefler
  Esther Bordán Irén
  Baba Bordán Lili
  Farkas Theodóra Pásztor Edina
  Alex barátnője Szabó Margaréta
     
további szereplők további szereplők
  Gyártó Duna Műhely , Dunatáj Alapítvány
     
     

Szinopszis

Mikor válunk felnőtté? Miért vagyunk képtelenek megszabadulni azoktól az emlékektől, amelyek gyerekkorunkban váltak meghatározóvá? Miért másabb az életünk, ha teljes kötöttségben, vagy ha teljes szabadságban éltük gyerekkorunkat?
A film két, párhuzamos történeten keresztül követi nyomon a felnőtté válás folyamatát. Az egyik történet két főszereplője Esther és Alex, akik Manhattanben élik az életüket. Esther tragikus betegsége miatt hazatér szülőhazájába, Magyarországra, s nem sokkal később fia is követi őt. Rövid, közös múltjuk - a fiú 14 éves koráig élt együtt az anyjával - fájdalmas, s ugyanakkor emberi helyzeteket idéz fel bennük abban a lakásban, ahonnan az anya gyerekkori játszóterének pusztuló képét látjuk.
A másik történet főszereplője Farkas Theodóra és lánya, Baba. A lány vak. Az anya feláldozza életét lánya érdekében, ami miatt olyan szoros kötelék alakul ki közöttük, hogy képtelenné válnak az egymás nélküli létre.

Cselekmény címkék

felnőtt, gyerekkor
Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép

Kapcsolodó cikkek
videók
Nincs videó

Linkek

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012