Nyomtatás

Üvegfal

játékfilm 89 perc, 16 mm
dráma színes magyar

Stáb

rendező Erdőss Pál
  forgatókönyvíró Kardos István , Pozsgai Zsolt
  producer Szohár Ferenc
     
  operatőr Pap Ferenc
  vágó Kabdebó Katalin
     
  zene Szigeti Ágnes

Szereplők

Anger Zsolt
  Dóczy Péter
  Fullajtár Andrea
  Kaszás Attila
  László Zsolt
  Szalay Marianna
  Szilágyi Tibor
  Terech Bianka
  Gyártó Cinemart
  35 mm-es film Fujifilm Hungary Kft.
     
  bemutató 2005. december 15.
     

Szinopszis

Emberi kapcsolódások története egy kislány halálos betegségének árnyékában. Laura leukémiás, édesanyja egyedül neveli. Orvosokkal vannak körülvéve, ugyanis az anya, gazdasági igazgató egy kórházban.

A kislánynak donor kell csontvelő-átültetéshez. Az anya kétségbeesetten kutat a rokonok között, de senki sem bizonyul alkalmasnak - még a kislány apja, az egykori férj sem. A férj családjában nagy feszültséget okoz az eset, az új feleség körömszakadtáig küzd azért, hogy a férfi ne találhasson vissza régi családjához. A kislánynak már csak hetei vannak hátra, anyja kétségbeesett lépésre szánja el magát: felkeresi bátyját, akivel tizennégy éve nem találkozott. A lecsúszott, alkoholista férfira Szabadkán talál rá, ahol féltékeny élettársa zsarnokoskodik felette. Váratlan segítőtársaknak köszönhetően mégis sikerül őt Budapestre vinnie, ahol kiderül, hogy ő az egyetlen alkalmas donor.

Megkezdődhet a versenyfutás az idővel.

Cselekmény címkék

beteg, donor

Linkek

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!


a cikket az alábbi linken találod:

© 2010 filmhu - a magyar moziportál | http://www.magyar.film.hu |