sex hikaye

Harmadik találkozás

dokumentumfilm 71 perc,
fekete-fehér magyar

Stáb

rendező Almási Tamás
  operatőr Gellér-Varga Zsuzsanna
  vágó Hargittai László
     
     
további stábtagok további stábtagok

Szereplők

Farkas József
  Fekete Gábor
  Szulák Andrea
     

Szinopszis

"Én nem választok magamnak idegen isteneket, mert azt gondolom, hogy én vagyok az Isten..."
"Azt veszem észre, hogy körülöttem hullanak szét a családok, jövőtlen, legyengült fiatalok vesznek körül. És ezt valahogyan meg kell akadályoznom.""
"Száznyolcvan ezer nettó fizetés alatt meghalt az ember, kész: nem ember, nem létezik.
"Ez a gyerekdolog is úgy alakult ugye ki, hogy ugye megszűnt a nagy karrierem - hát akkor most kell egy gyerek, aki... mert most már tök mindegy, úgyis tudom, hogy milyen cipőt veszek..."
(Részletek a filmből)
18 évesen fellázadtak és törtek-zúztak a gimnáziumban. 24 éves korukban terveket szőttek, álmodoztak és keresték a helyüket a világban. 31 évesen többen közülük már befutottak, karrierjüket építették, utaztak, mások gyerekeket neveltek. A rendszerváltás mindannyiuk életét megváltoztatta.
A Ballagás című film végzős osztályát Almási Tamás, a játékfilm rendezője igazi érettségi találkozókra hívta öt-tízévenként. A találkozókat és az "osztálytársak" sorsának alakulását dokumentumfilmekben örökítette meg. A Harmadik találkozás alkalmával a 40 éves szereplők szembesülnek fiatalkori önmagukkal és egymás életútjával. Sztárok, szinglik, anyukák, apukák, igazgatók vagy alkalmazottak - az egykori kamaszok a harmadik találkozón leginkább arról vitatkoztak, hogy vajon miért lesz érdemes felkelni 50 éves korukban...

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012