sex hikaye

Blues B. R. Others

53 perc,
koncertfilm színes magyar

Stáb

rendező Sebők György
  operatőr Flanek László
     

Szinopszis

2000 szilveszterén, a szegedi Dóm téren mutatkozott be ez a nagyszabású produkció. Nevezhetnénk a "szegedi bluesbarátok csapatá"-nak is, ugyanis a zenészek nagy része már régóta a blues ösvényén halad együtt, illetve külön-külön. A közös zenei érdeklődés mellett a baráti viszonyok is egyértelművé tették a tagok kiválasztását. És, minthogy a műsor ötlete mindenkinek "bejött", nem kellett már sok annak megvalósításához sem. A Blues B.R.Others név a zenekar magját adó szegedi Blues Bell, illetve a Rambling Blues Trio nevére utal, nem feledkezve meg természetesen a többi (Others) zenészről sem. Alkalmi produkciónak indult az egész, de hamar kiderült, hogy nem csak a zenekar élvezi a műsort, hanem a közönség részéről is fantasztikus fogadtatásban részesülnek - hamar jöttek a meghívások több rendezvényre, fesztiválra is. 2003-tól a külföldi felkérések is megszaporodtak, sőt több német városban már visszatérő vendégek.
Szereplők: Király Bajk - ének; Hrabovszky Tamás - ének, szájharmonike; Szirtes Edina "Mókus" - ének, hegedű; Török Péter - gitár; Szabó Csaba - dob; Balatoni István - billentyűs hangszerek; Földes Gábor - basszusgitár; Belicza Károly - szaxofon; Palotai Ferenc - trombita.

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012