sex hikaye

A gyertyák csonkig égnek

játékfilm 90 perc, video
dráma színes magyar

Stáb

rendező Iglódi István
  író Márai Sándor
  forgatókönyvíró Pozsgai Zsolt
     
  operatőr Szalay András
  vágó Kiss István
     
  zene Chopin
     

Szereplők

Agárdy Gábor
  Avar István
  Csernus Mariann
  Mihály Pál
  Tompos Kátya
     
  Gyártó PCN Film Kft
     
     

Szinopszis

Márai Sándor világsikerű regénye a késôi leszámolás drámája. Két fiatal katona, két testi-lelki jó barát negyven évvel ezelőtt - és két gyanakvó, megkeseredett, lelkiismeretfurdalásokkal teli öregember most.
A két dátum között az üresség. Nem találkoztak a negyven év alatt, egyikük a trópusokon katonáskodott, a másik a katonai szolgálat letelte után ült csak kastélya könyvtárában, és a spalettákat bámulta. De most találkoznak, és kezdődhet a leszámolás. Mi történt akkor, azon a negyven évvel ezelôtti napon? Miféle halálos bűn követel most tisztázást? A kérdések, szenvedélyek mögött egy halott: Krisztina, egyikőjük szeretett felesége. Hasonló szenvedély volt a két barát részéről akkor, ugyanezen nő iránt. Az egyik csalt és menekült, a másik maradt, de nem nyújtott kezet a bajban Krisztinának. Most mindketten szembesülnek az árulással. Most, amikor már elfogytak a gyertyák. Csonkig égnek.

Cselekmény címkék

barátok, találkozás
Értékelés
 
0 szavazat

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012