Nyomtatás

Falusi románc (Meleg szerelem)

dokumentumfilm 50 perc, video
színes magyar

Stáb

rendező Bódis Kriszta
  producer Muhi András
  operatőr Takács Mária
     
  vágó Gyimesi László
  zene Cserepes
     
  narrátor Bódis Kriszta
  munkatárs Tímár Magdolna , Gordon Agáta
  gyártásvezető Stalter Judit , Vigh István

Szereplők

Bán Mari
  Gordon Agáta
  Kalányos Mari
  Tímár Magdi
  Gyártó Inforg Stúdió
     
     

Szinopszis

'A cigány nő hívta be magához először a hónapok óta magányos másikat, aki a falu szemében nagyot bukott válása utáni látványos elszegényedésével. Azelőtt nem beszéltek, csak látásból ismerték egymást, nem volt mit szólnia az önállóság morzsájával sem rendelkező fiatal roma nőnek az autón járó gazdag leszbikusokhoz és fordítva, hiába, hogy csak harminc ember élt a faluban. Valahol itt kezdődik a történet.'

Zsákfalu. Valamikor egy kiköltöző leszbikus közösség települt ide. Ma már csak néhányan maradtak lent. Egyikük elszegényedve ugyan, de egy igen értékes házban lakik. Ő az, aki beleszeret a szegénysorsú, roma szomszédasszonyába, M.-be. M-annak ellenére, hogy heteroszexuális és alkoholista, bántalmazó férje veri, gyámhatósággal fenyegetőzik, a falu pedig most már nem csak származása miatt veti meg - viszonozza a szerelmet. ?Soha nem szerettek még önmagamért?- mondja. Arra vár, hogy férje elmenjen és ő végre átköltözhessen három gyerekével a szerelméhez.

Cselekmény címkék

cigány, meleg, szerelem

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!


a cikket az alábbi linken találod:

© 2010 filmhu - a magyar moziportál | http://www.magyar.film.hu |